سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۹
وحدت، نسخه نجات کشور؛ تأکید مراجع بر انسجام ملی در دیدار با عارف

حوزه/حضرات آیات عظام مکارم شیرازی و سبحانی در دیدارهای جداگانه معاون اول رئیس‌جمهور، بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام جامعه تأکید و آن را راه نجات کشور عنوان کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در ادامه سفر دو روزه خود به قم با آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی دیدار و درباره مسائل مختلف کشور و تقویت ارتباط میان دولت و مراجع عظام تقلید گفت‌وگو کرد.

عارف همچنین با آیت‌الله العظمی جعفر سبحانی دیدار و درباره مسائل کشور و راهکارهای تقویت ارتباط میان دولت و مراجع عظام تقلید تبادل نظر کرد.

در این دیدارها، بر اهمیت وحدت، همدلی و انسجام در جامعه تأکید شد و مراجع تقلید، وحدت و انسجام را از عوامل مهم برای عبور کشور از شرایط موجود و حرکت در مسیر پیشرفت دانستند.

معاون اول رئیس‌جمهور نیز با تأکید بر اهمیت وحدت و همبستگی، گفت دولت توسعه روابط با کشورهای همسایه و کشورهای اسلامی را بر پایه دیپلماسی قوی دنبال می‌کند و تقویت ارتباطات منطقه‌ای و شکل‌گیری امت واحد را در دستور کار دارد.

عارف در جریان سفر به قم، علاوه بر دیدار با مراجع عظام تقلید و علما، با مسئولان و شخصیت‌های حوزوی دیدار و گفت‌وگو کرده و بررسی مسائل مختلف کشور و استان را دنبال می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha